Samsung Galaxy M55s Geekbench’te Görüldü

Samsung, bu yılın başlarında Galaxy M55 5G’yi piyasaya sürmüştü. Ortaya çıkan son raporlara göre telefonun yeni bir modeli üzerinde çalışılıyor gibi görünüyor. Galaxy M55s olarak adlandırılan yeni model, daha önce WiFi Alliance sertifikasını aldı şimdi de Geekbench performans test platformunda ortaya çıktı.

Samsung Galaxy M55s, Geekbench veritabanında SM-M558B model numarasıyla listeleniyor. Listelemede telefonun “taro” kod adlı bir anakart ve 1.8 GHz hızında çalışan dört çekirdek, 2.36 GHz hızında çalışan üç çekirdek ve 2.4 GHz hızında çalışan bir ana çekirdekten oluşan bir işlemciye sahip olduğu görülüyor. Telefonda ayrıca Adreno 644 GPU bulunuyor. Bu bilgiler telefonun Snapdragon 7 Gen 1 yonga setiyle donatılacağını gösteriyor. Listelemeye göre akıllı telefon 8 GB RAM ile gelecek ve piyasaya sürüldüğünde daha fazla RAM seçeneği sunulabilir. Yazılım tarafında ise cihaz kutudan Android 14 işletim sistemiyle çıkacak.


Samsung Galaxy M55s Geekbench Sonuçları

Samsung Galaxy M55s, Geekbench’in tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 1.033 ve 2.309 puan alıyor. Akıllı telefonun diğer detayları şimdilik gizliliğini koruyor.

Hatırlatmak gerekirse, Galaxy M55 de 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile birlikte gelen Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alıyor. Telefon FHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6.7 inç AMOLED ekrana sahip. 5.000 mAh bataryası bulunan telefon, 45 W hızlı şarjı destekliyor. Kamera tarafında ise 50 MP OIS ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro üniteden oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta ise 50 MP’lik bir selfie kamerası bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir